Βγήκε από τη φυλακή ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Με διήμερη άδεια βγήκε στις 9 το πρωί ακριβώς από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Όπως και την προηγούμενη φορά που είχε πάρει άδεια, ο Δημήτρης Κουφοντίνας εξήλθε των φυλακών Κορυδαλλού χαμογελαστός και άνετος. Χαιρέτησε τους  παρευρισκομένους  που βρίσκονταν στο σημείο και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο λευκό αυτοκίνητο των δικών του με προορισμό το σπίτι του στον Βαρνάβα Αττικής.

Τον Δημήτρη Κουφοντίνα συνόδευσαν ο γιος του Εκτορας Κουφοντίνας, η σύντροφός του Αγγελική Σωτηροπούλου και η συνήγορός του Ιωάννα Κούρτοβικ. Επίσης, έξω από τις φυλακές ήταν ορισμένοι φίλοι του, οι οποίοι τον χειροκρότησαν κατά την έξοδό του και την αποχώρησή του από το σημείο.

Το «παρών», όμως, στην έξοδο του Κουφοντίνα έδωσαν και μέλη του Ρουβίκωνα. Αλλωστε, χθες, γνωστό μέλος του Ρουβίκωνα είχε απευθύνει κάλεσμα μέσω Facebook προκειμένου να υπάρξει θερμή υποδοχή στις φυλακές Κορυδαλλού στον Δημήτρη Κουφοντίνα, τον οποίο χαρακτήριζε μάλιστα «πρότυπο αγωνιστή».

«Αύριο το πρωί στις 9 υποδεχόμαστε έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού τον αγωνιστή ΠΡΟΤΥΠΟ Δημήτρη Κουφοντίνα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

%d bloggers like this: