Γεννηματά: Σφοδρή επίθεση σε Τσίπρα, κριτική σε Μητσοτάκη

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο σημείωσε ότι έχει ρόλο Μαρίας Αντουανέτας, εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά από την Κατερίνη στο πλαίσιο των περιοδειών της ενόψει των εκλογών για την ηγεσία του νέου προοδευτικού φορέα.  Παράλληλα, άσκησε κριτική και στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε η κα Γεννηματά, είναι ευθεία προσβολή στις θυσίες του Ελληνικού λαού και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, να λέει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ότι είναι τυχεροί οι Έλληνες που δεν τρώνε από τα σκουπίδια. Ο κ. Τσίπρας σε ρόλο Μαρίας Αντουανέτας.

Τόνισε ακόμη πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει στόχο την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης. Είναι στρατηγική τους επιλογή η φτωχοποίηση της, για να μπορέσουν να επιβληθούν με τα συσσίτια και τα επιδόματα. Ο ένας στους τρεις Έλληνες , 3.8 εκατομμύρια πολίτες, ζουν σε συνθήκες φτώχειας, είπε.

Κριτική άσκησε και στον πρόεδρο της ΝΔ  λέγοντας ότι  κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τις προτάσεις του για την ανάπτυξη. Και πάλι έλειπε η λέξη άνθρωπος. Και πάλι δεν ειπώθηκε τίποτα που να αφορά τους πολλούς. Τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τα νοικοκυριά. Και πάλι δεν απαντήθηκε το ερώτημα του πως θα κατανεμηθεί το όφελος της ανάπτυξης.

%d bloggers like this: