Γεωργιάδης: Τεράστιο ιστορικό λάθος Βούτση η απελευθέρωση των μελών του Ρουβίκωνα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε μέσω του ΣΚΑΪ, τεράστιο ιστορικό λάθος του Προέδρου της Βουλής που θα σημαδεύσει τη θητεία του, την απόφαση του Νίκου Βούτση να διατάξει την απελευθέρωση των μελών της οργάνωσης Ρουβίκωνας που εισέβαλαν στο προαύλιο του κοινοβουλίου.

“Έκανε κατάχρηση εξουσίας και ντρόπιασε το κοινοβούλιο”, είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, όπως μεταδίδει το skai.gr.

Δήλωσε επίσης ότι είναι παντελώς αδιανόητο ότι η Ελληνική Αστυνομία δέχτηκε να μεταφέρει μέλη του Ρουβίκωνα και να τους επιστρέψει στη Βουλή. “Θα αρνιόμουν τέτοια εξευτελιστική εντολή αν ήμουν στην θέση τους”, σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού στην εφημερίδα Guardian πως μπορεί να τον αποκαλούν ψεύτη αλλά δεν μπορούν να τον πουν κλέφτη, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι είναι προφανές πως ο κ. Τσίπρας είναι ψεύτης.

Ανέφερε ως παράδειγμα ότι στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών το καλοκαίρι του 2015 είπε ότι δεν θα κάνει εκλογές, πήρε της ψήφο της ΝΔ για το τρίτο Μνημόνιο και μετά πήγε τη χώρα στις κάλπες.

“Αυτό είναι προϊόν ενός ψευδούς”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. “Αν είναι και κλέφτης ο κ. Τσίπρας μένει να αποδειχθεί. Θα το δούμε όταν ερευνήσουμε τις αποφάσεις του στο μέλλον, όταν έρθουμε στην εξουσία και θα τα ψάξουμε όλα”, πρόσθεσε.

%d bloggers like this: