Κύπρος: Εντοπίστηκαν οι δύο 11χρονοι μαθητές – Συνελήφθη ο 35χρονος δράστης

Εντοπίστηκαν τα δύο 11χρονα παιδιά που είχαν απαχθεί έξω από το σχολείο τους στην Λάρνακα της Κύπρου.

Τα δύο παιδιά βρέθηκαν σε πολυκατοικία πίσω από το σχολείο τους, μαζί με τον απαγωγέα, έναν άνδρα 35 χρόνων ο οποίος έχει συλληφθεί.

Κυπριακά Μέσα μεταδίδουν ότι οι δύο 11χρονοι είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο τα δύο παιδιά θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί, λίγα λεπτά προτού χτυπήσει το πρώτο κουδούνι όταν, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» Κύπρου, οι δύο μαθητές έπαιζαν στην αυλή του σχολείου τους έχοντας αφήσει τις τσάντες τους στην τάξη.

Ο δράστης που φέρεται να αυτοσυστήθηκε ως ο νέος τους δάσκαλος, ζήτησε βοήθεια από παιδιά που βρίσκονταν έξω από το σχολείο ώστε να βάλει ορισμένα πράγματα στο αυτοκίνητό του. Οταν χτύπησε όμως το κουδούνι διαπιστώθηκε οι δύο 11χρονοι έλειπαν από τις τάξεις τους.

Συγχαρητήρια Αναστασιάδη

Συγχαρητήρια δίνει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μέσω twitter, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για την 73η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ο κ. Αναστασιάδης έγραψε «Συγχαρητήρια στην Αστυνομία Κύπρου, σε όλες τις Αρχές της Δημοκρατίας για την τιτάνια επιχείρηση αλλά και σε όλους τους πολίτες που με πληροφορίες συνέβαλαν στον εντοπισμό των δύο ανηλίκων. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».