Κύπρος: Στις 14 Οκτωβρίου θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του ο Ν. Αναστασιάδης

Στις δεκατέσσερις Οκτωβρίου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα εξαγγείλει υποψηφιότητά για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές τον Ιανουάριο του 2018 στη Κύπρο σύμφωνα με το riknews.

Ο κύπριος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε σε εκπομπή πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναφερθεί δημόσια στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα, ζητώντας τη ψήφο του λαού.

“Στις 14 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ανακοινώσει την εξαγγελία του και το σκεπτικό που τον οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση,” δήλωσε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνοκυπρίων, ανέφερε ο κύπριος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση που κλήθηκε η κυβέρνηση να διαχειριστεί σε όλους τους τομείς και υπάρχουν επιτεύγματα, σημείωσε, τα οποία κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Ολα αυτά, επεσήμανε, δεν θα μπορούσαν να είχαν γίνει χωρίς τη συνεργασία του λαού.

Επανέλαβε, πάντως, ότι ακόμη δεν έχουμε φθάσει στο τέλος του δρόμου και πως η προσπάθεια θα συνεχισθεί, αφού η κοινωνία απαιτεί πολύ περισσότερα από αυτούς οι οποίοι κατέχουν δημόσια αξιώματα.

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών αποφασίστηκε όπως η πρώτη Κυριακή των προεδρικών εκλογών είναι η 28η Ιανουαρίου 2018 και η δεύτερη Κυριακή στις 4 Φεβρουαρίου 2018.

%d bloggers like this: