«Μεταμνημονιακό» βίντεο από το Μαξίμου με πρωταγωνιστή τον Τσίπρα: “Τώρα πια μας ακούνε”

Με σκοπό να ενδυναμώσει το αφήγημα της καθαρής εξόδου το Μαξίμου διένειμε στα social media ένα ακόμη βίντεο, το που ανήρτησε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πρωθυπουργός.

Στο βίντεο που έχει για κεντρικό μήνυμα το «επιστρέφουμε στην κανονικότητα» και περιλαμβάνει αρκετά πλάνα του κ. Τσίπρα εντός του Μαξίμου, ο πρωθυπουργός μεταξύ άλλων αναφέρει: «Τώρα πια μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται.

Από τις θυσίες των πολλών, περνάμε στις ανάγκες, στο δίκιο των πολλών και στα δικαιώματα για όλους. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

«Από τον  φόβο περνάμε στην κανονικότητα. Από την αμφισβήτηση στον σεβασμό».

«Τώρα πια μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται. Από τις θυσίες των πολλών, περνάμε στις ανάγκες, στο δίκιο των πολλών και στα δικαιώματα για όλους».

«Η κοινωνία σηκώνει το κεφάλι και βαδίζει πια σταθερά σε μια χώρα κανονική».

Το βίντεο που περιλαμβάνει στιγμιότυπα από επαφές του πρωθυπουργού με Ευρωπαίους και διεθνείς ηγέτες και αξιωματούχους (Μακρόν, Ομπάμα, Πούτιν, Γιούνκερ, Μοσκοβισί, Γκουρία), διατρέχουν μηνύματα όπως: «Ελλάδα. Από την άδεια θέση, στη δυνατή παρουσία».  «Από τα χρόνια μικρής ευθύνης στη δύναμη της πράξης». «Με σαφήνεια, καθαρότητα, εξορθολογισμό». «Η χώρα μας, ξανά, ισότιμος συνομιλητής στην Ευρώπη. Μας αναγνωρίζουν, μας ακούνε, μας σέβονται». «Ελλάδα, διεθνής συνομιλητής».

Σε αυτό το πλαίσιο φιλοξενείται επίσης το απόσπασμα από την πρόσφατη ομιλία του Ζ. Κ. Γιούνκερ στην ελληνική Βουλή ότι «μετά από 8 χρόνια δοκιμασίας, η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα», με το βίντεο να καταλήγει: «Και συνεχίζουμε με την ίδια θέληση κι υπευθυνότητα», «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

%d bloggers like this: