Ομολόγησε τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου ο 32χρονος Αλβανός

Την εξιχνίαση της εν ψυχρώ δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου παρουσιάζουν αυτήν την ώρα οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Ως δράστης της δολοφονίας έχει συλληφθεί ένας 32χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε αποδράσει  από τις Φυλακές Κασσάνδρας, κάνοντας κατάχρηση της άδειας που είχε λάβει από το σωφρονιστικό κατάστημα, σύμφωνα με το protothema.gr

Ειδικότερα, ο 32χρονος, που είχε λάβει άδεια από τις φυλακές Κασσάνδρας τον Σεπτέμβριο, είχε «επιστρατευτεί» από την αλβανική μαφία να πάει να απειλήσει και να εκβιάσει τον Ζαφειρόπουλο.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που βρισκόταν στα χαμηλά κλιμάκια της παρανομίας, έχοντας στο ενεργητικό του κλοπές, ναρκωτικά και διαρρήξεις, ενώ το πιστόλι που είχε μαζί του το είχε χρησιμοποιήσει ξανά σε καβγά Αλβανών για μία γυναίκα και για το λόγο αυτό έγινε επιχείρηση στην οδό Σοφοκλέους, στην Καλλιθέα.

Ο Αλβανός πήγε σε τσιγγάνικο καταυλισμό βόρεια της Πάτρας για να κρυφτεί και να βρει τρόπο να διαφύγει στην Αλβανία. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, κατάφεραν να φτάσουν τα ίχνη τους από τα τηλέφωνα και τις συνομιλίες.

Ο 32χρονος ομολόγησε την πράξη του και φέρεται να είπε ότι ήθελε να εκφοβίσει τον Ζαφειρόπουλο και όχι να τον σκοτώσει και ότι έγινε λάθος.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν, τώρα, τους ηθικούς αυτουργούς για να δέσουν την υπόθεση.

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Συνελήφθη στην Πάτρα Αλβανός, ο οποίος εμπλέκεται στο φόνο  και φέρεται να ομολόγησε την εμπλοκή του.

Η αστυνομία αναζητά δύο συνεργούς του, οι οποίοι φέρονται επίσης να εμπλέκονται με την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ενώ συγκεντρώνονται τα στοιχεία που δένουν τους ηθικούς αυτουργούς – αυτούς που έδωσαν τις εντολές – και θεωρούν δεδομένο ότι αυτοί βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Ο ύποπτος για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είναι και ο δράστης  αιματηρής συμπλοκής στην Καλλιθέα στις 20 Σεπτεμβρίου.

%d bloggers like this: