Ο καιρός σήμερα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Δευτέρα, σύμφωνα με τη ΕΜΥ, που προβλέπει να πνέουν βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ για αύριο προβλέπονται βροχές και καταιγίδες αλλά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.
Αναλυτικά, σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία από 17 έως 35 και στα δυτικά τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος, αλλά θα έχουμε πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 και τοπικά 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς.
Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία από 22 έως 32 και τοπικά 33 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία από 18 έως 35 βαθμούς κελσίου.
%d bloggers like this: