ΠΑΣΟΚ: Αποδείχθηκε το φιάσκο της fake προανακριτικής για την υπόθεση Novartis

«Το φιάσκο της fake προανακριτικής επιτροπής που συστάθηκε ως εργαλείο πολιτικής εξόντωσης των αντιπάλων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδείχθηκε περίτρανα, με την απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας ότι η προανακριτική είναι αναρμόδια να εξετάσει μάρτυρες, να διερευνήσει την αλήθεια».

Αυτό αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις εισηγήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ότι η Βουλή είναι αναρμόδια να προχωρήσει σε περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης NOVARTIS.

«Είχαμε διαγνώσει έγκαιρα το πού το πηγαίνουν. Καταγγείλαμε τέτοιου είδους πολιτικές μεθοδεύσεις, γι’ αυτό και αποχωρήσαμε από την Επιτροπή. Η απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας ευτελίζει τη λειτουργία του Κοινοβουλίου, αποτελεί χλεύη απέναντι στην οφειλόμενη αναζήτηση της αλήθειας και εμπαιγμό απέναντι στον θεσμό της Δικαιοσύνης», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ και υπογραμμίζει:

«Αυτή η εξέλιξη όμως δεν μπορεί να κρύψει τη σκευωρία που στήθηκε για τη σπίλωση των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης. Αυτήν θα συνεχίσουμε να την καταγγέλλουμε στην Βουλή, όπως και στην κοινωνία».

%d bloggers like this: