Συνάντηση Γεννηματά – Σημίτη: «Θα μείνουν με τη λάσπη στα χέρια»

«Ματαιοπονούν. Με τη λάσπη στα χέρια θα μείνουν. Θα μας ξαναβρούν μπροστά τους». Τα παραπάνω τόνισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά μετά την μισάωρη συνάντηση που είχε με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη στο γραφείο του στη Βουλή στις 13:30 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη ανεβάζουν τους τόνους απέναντι στην κυβέρνηση, καταγγέλλοντας απόπειρα «νέου ’89», με αφορμή το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού.

Το Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει ότι «το σχέδιο να πλήξουν, να σπιλώσουν και να διαλύσουν τη δημοκρατική παράταξη δεν θα περάσει. Το σχέδιο τους να διαλύσουν την χώρα, το κράτος δικαίου και τους δημοκρατικούς θεσμούς, δεν θα περάσει. Την Δημοκρατική Παράταξη θα την βρουν ξανά μπροστά τους».

Παράλληλα, επιτίθενται και στη ΝΔ, λέγοντας: «Οι μάσκες έπεσαν οριστικά και για τον κ. Μητσοτάκη και για την ΝΔ. Παρακολουθούν αμήχανοι, αν όχι ικανοποιημένοι, να εξελίσσεται το πολιτικό σχέδιο της σκανδαλολογίας του κ. Τσίπρα πιστεύοντας από τη μεριά τους ότι θα προσκομίσουν εκλογικά οφέλη».