Σφοδρή επίθεση-απάντηση από το Ποτάμι στην ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

“Ο νταραβεριτζής των off shore, μεσολαβητής των ισοβιτών, συνεταίρος του κ. Τσίπρα συνεχίζει να παραληρεί και τολμάει μάλιστα να μιλάει περί διαπλοκής. Τον αφήνουμε στη φαιδρότητά του”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

“Ζητάμε όμως από τους 144 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μια καθαρή απάντηση: Συμφωνούν με τις απόψεις του ακροδεξιού ψεκασμένου κ. Καμμένου για την ονομασία των Σκοπίων; Ως πότε θα σκύβουν το κεφάλι και ποιες άλλες θέσεις θα ξεπουλήσουν ακόμη για να μη τους θυμώσει ο υπουργός τους;” συμπληρώνεται.

Κλείνοντας, το Ποτάμι σημειώνει σε υστερόγαρφό του: “Έχει τόσο θράσος ο κ. Καμμένος να μιλά για τον Παπαντωνίου όταν είναι γνωστό σε όλους ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε στη Βουλή τους λογαριασμούς του και όταν το Ποτάμι ψήφισε στη Βουλή να συνεχιστεί η έρευνα, τη στιγμή που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ψήφισαν να σταματήσει. Το θράσος δεν έχει όρια”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

Επίθεση κατά του Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσαν οι ΑΝΕΛ, μετά τις δηλώσεις του επικεφαλής του Ποταμιού κατά της κυβέρνησης, με αιχμή την θέση του Πάνου Καμμένου για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Σε ανακοίνωση τους, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατηγορούν τον κ. Θεοδωράκη για καιροσκοπισμό, ενώ του καταλογίζουν ότι στο παρελθόν υπήρξε “εκπρόσωπος και σπόουκμαν της διαπλοκής”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Το να βιάζεσαι να ξεπουλήσεις την ονομασία “Μακεδονία” στους γείτονες για να φανείς αρεστός σε κάποιους εντός και εκτός Ελλάδας δεν σημαίνει ότι προσφέρεις τις καλύτερες υπηρεσίες στην πατρίδα σου. Δυστυχώς για τον Ποταμίσιο θαυμαστή του Σημίτη, του Παπαντωνίου και του Γ.Α.Π., ακροδεξιός εθνικιστής είναι όποιος υπερασπίζεται τα δίκαια, τα συμφέροντα και τα σύμβολα της πατρίδας του.

Δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από κάποιον που επειδή ο ίδιος είναι αποδεδειγμένα καιροσκόπος βλέπει καιροσκόπους μέσα στο κόμμα του, όπως ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τους πρώην βουλευτές του που του κούνησαν το μαντήλι και πήγαν σε άλλα κόμματα. Δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από έναν που υπήρξε εκπρόσωπος και σπόουκμαν της διαπλοκής.

Ο Στ. Θεοδωράκης πάντως δεν χρειάζεται να καταβάλλει πολύ κόπο για να μοιάσει σε αυτούς με τους οποίους συναγελάζεται και χαριεντίζεται, τους νεοφιλελεύθερους εθνομηδενιστές και τους ιστορικά αναλφάβητους. Είναι ένας από αυτούς”.

%d bloggers like this: