Τι μύγα τσίμπησε τη ΓΣΕΕ και δεν θέλει το ΣΒΒΕ ως κοινωνικό εταίρο;

Αλήθεια τι μύγα τσίμπησε τη ΓΣΕΕ και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση με  άγνωστα κίνητρα στην κυβέρνηση επείδη αναβάθμισε σε ισότιμο κοινωνικό εταίρο το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και μάλιστα όταν τα μέλη του ΣΒΒΕ δεν καλύπτονται απο το ΣΕΒ;

Ουδείς γνωρίζει τα κίνητρα τς πρωτοφανούς επίθεσης της ΓΣΕΕ.

Στο παρελθόν βέβαια δεν είχε δείξει να ενοχλείται στην αναβάθμιση – και σωστά- του ΣΕΤΕ.

Τώρα μάλλον, λένε οι κακές γλώσσες, ενοχλήθηκε και αντιδρά γιατί οι κοινωνικοί εταίροι Θα συμμετέχουν σε ευρωπαϊκά προγράμματα και όσο μεγαλώνει η ομάδα μικραίνει η πίτα.

Καλό θα ήταν η ΓΣΕΕ να ασχολήθει με τα προβλήματα των εργαζομένων πολύ περισσότερο τώρα που βρισκόμαστε σε φάση αναστολής των συλλογικών διαπραγματεύσεων και καθορισμού του κατώτατου μισθού με νόμο και να ζητά τη βοήθεια όλων πάρα να προσπαθεί να αποκλείσει υγιή κομμάτια του ελληνικού επιχειρήν.

Πρέπει να επισημανθεί ότι τα μέλη του ΣΒΕΕ προέρχονται απο τους κλάδους της βιομηχανίας και της μεταποίησης από όλη τη χώρα καθώς δεν υφίσταται γεωγραφικός προσδιορισμός για να γίνει κάποιος μέλος.

Η αναβάθμιση του ΣΒΒΕ συνιστά –πέρα από τα υπόλοιπα- δίκαιη τιμή για την επιχειρηματικότητα της Β. Ελλάδος, στην οποία κτυπά η παραγωγική και εξαγωγική καρδιά της χώρας.

%d bloggers like this: