Τ. Θεοδωρικάκος: Η ΝΔ είναι η παράταξη που νομιμοποίησε το ΚΚΕ

“Οι κυβερνητικές μεθοδεύσεις διχασμού αποτυγχάνουν” τόνισε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Σκάι ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και της επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, προσθέτοντας: “Οι Έλληνες κοιτάνε μπροστά και κοιτάζουν μπροστά με τον Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος εκπροσωπεί και οφείλει να εκπροσωπεί -και μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα το κάνει με αποφασιστικότητα- τη μεγάλη πλειοψηφία του μέτρου και της λογικής. Μας ενώνει το σήμερα και το αύριο, μας ενώνουν οι ρεαλιστικές και προοδευτικές θέσεις του προέδρου της ΝΔ”.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στο άρθρο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην «Καθημερινή» τόνισε πως θέτει τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και τα μεγάλα θέματα που βασανίζουν την πατρίδα μας.

«Η ΝΔ είναι η παράταξη που νομιμοποίησε το ΚΚΕ»

“Μέσα στο γκρίζο, την απογοήτευση και το διχαστικό κλίμα που εκπέμπει η κυβέρνηση όλο αυτό το χρονικό διάστημα, το άρθρο του Κυριάκου Μητσοτάκη εκπέμπει ένα θετικό και αισιόδοξο μήνυμα ενότητας και προοπτικής των Ελλήνων. Μιλώντας πάντοτε στη γλώσσα της αλήθειας και χωρίς να υποκύπτει σε δημαγωγίες και λαϊκισμούς θέτει τα πραγματικά θέματα” δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος επισημαίνοντας πως “όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι η ΝΔ είναι πραγματικά η κοίτη του φιλελεύθερου πραγματισμού και είναι η παράταξη η οποία επί Κ. Καραμανλή νομιμοποίησε το ΚΚΕ το 1974”.

Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος η παράταξη “επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη συνεργάστηκε με την Αριστερά του Χαρίλαου Φλωράκη και του Λεωνίδα Κύρκου, ενώνοντας τους Έλληνες”, προσθέτοντας πως “ο Παύλος Μπακογιάννης, ένα από τα πλέον σπουδαία στελέχη αυτής της παράταξης, πλήρωσε με τη ζωή του την προσπάθεια να χτίσει γέφυρες”.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρικάκο ο Αντώνης Σαμαράς ηγείτο μιας κυβέρνησης στα χρόνια της κρίσης στα οποία η ΝΔ συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ και με τη Δημοκρατική Αριστερά. “Ποιος τολμάει να μιλάει για διάφορες ακροδεξιές αερολογίες όταν έχει το θλιβερό προνόμιο ο κ. Τσίπρας να συνεργάζεται συστηματικά τα 3 τελευταία χρόνια με τον εκφραστή της ακροδεξιάς τον κ. Καμμένο;” διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

%d bloggers like this: