Χτύπησαν και λήστεψαν δημοσιογράφο μπροστά στο παιδί της

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία της δημοσιογράφου Κάτιας Νιάκαρη που το βράδυ της Τρίτης έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι της και μπροστά στο 2,5 ετών παιδί της.

Η δημοσιογράφος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 όπου περιέγραψε τα όσα βίωσε στο σπίτι της.

Όλα έγιναν όταν πήγε να βάλει το παιδί της για ύπνο. Άκουσε έναν θόρυβο και σηκώθηκε για να δει τι ήταν. Τότε αντίκρυσε έναν άνδρα μέσα στο σαλόνι της.

Το παιδάκι της σηκώθηκε κι εκείνη είπε στον ληστή ότι δεν είχε χρήματα στο σπίτι, παρακαλώντας τον συγχρόνως να μην πειράξει το παιδί.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε η δημοσιογράφο, πήγε να πάρει αγκαλιά το παιδί της, όμως ο δράστης τη χτύπησε με βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι και στη συνέχεια την έδεσε σε μια καρέκλα και της έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα.

Το παιδί αντιλήφθηκε τον κίνδυνο και άρχισε να κλαίει και να φωνάζει.

«Του έλεγα ότι παίζαμε παιχνίδι, με είδε μέσα στα αίματα», περιγράφει η ίδια, συμπληρώνοντας ότι, «ήμουν τυχερή γιατί δεν πείραξε το παιδί».

Ο ληστής στη συνέχεια έψαξε όλο το σπίτι αλλά έφυγε με άδεια χέρια.

Η δημοσιογράφος έμεινε δεμένη στην καρέκλα από τις 9 και γύρω στις 11 κατάφερε να βγάλει τη μονωτική ταινία από το στόμα της, να συρθεί μέχρι την έξοδο του διαμερίσματος και να φωνάξει για βοήθεια. Κάποιος γείτονας που την άκουσε κάλεσε την Αστυνομία.

Η γυναίκα έχει υποστεί τραύματα στο πρόσωπο, καθώς και ένα αιμάτωμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, ενώ το παιδί δεν έπαιξε και δεν έφαγε καθόλου.

Τώρα έχει να αντιμετωπίσει τον «Γολγοθά» των καταθέσεων και των ιατροδικαστικών εξετάσεων, ώστε το ζήτημα να πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

«Τα έβλεπα, αλλά αυτό που έζησα δεν έχω τρόπο να το ξεπεράσω», είπε ευχόμενη να μην ζήσει κανένας άλλος τον εφιάλτη που βίωσε εκείνη.