Ένσταση κατά της διαδικασίας κατέθεσε ο Αλ. Κούγιας για την υπόθεση Λιγνάδη

Ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας για την υπόθεση του σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη κατέθεσε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μετέβη νωρίτερα σήμερα στα δικαστήρια μαζί με τον τέως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, προκειμένου ο πελάτης του να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

«Μαζί με τον κύριο Λιγνάδη εμφανιστήκαμε στην ανακρίτρια με σκοπό να καταθέσουμε ένσταση στη διαδικασία» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε:
«Πρωτίστως υποβάλαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας, καθώς ο αρμόδιος εισαγγελέας περιόρισε το υλικό στην κατάθεση όσων έκαναν μηνύσεις, ενώ και ο φερόμενος ως κατηγορούμενος δεν είχε κληθεί προηγουμένως να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου».

«Σύμφωνα με έγγραφο που κατέθεσε ο εντολέας μου, ζήτησε να εξεταστεί ως ύποπτος και να δώσει εξηγήσεις αφού προηγουμένως λάβει αντίγραφα των καταγγελιών. Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο εντολέας μου θα πρέπει να αποσαφηνιστούν πλήρως. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική» τόνισε ο κ. Κούγιας, περιγράφοντας ποιες είναι οι καταγγελίες και ποια η δική τους στάση σε αυτές τις μηνύσεις.

«Ο εντολέας μου από ταξιδιωτικά έγγραφα αποδεικνύει πως ήταν στην Αίγυπτο την περίοδο για την οποία κατηγορείται» ανέφερε, μεταξύ άλλων.