Αρχίζουν από το βράδυ εργασίες συντήρησης στη Λ. Ληφισίας, από το Χαλάνδρι έως την Κηφισιά

Ξεκινούν από σήμερα το βράδυ οι εργασίες βελτίωσης και συντήρησης του οδοστρώματος της λεωφόρου Κηφισίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στα δύο ρεύματα από την συμβολή της Λ. Κηφισίας με την οδό Κόδρου στα σίδερα Χαλανδρίου, μέχρι την πλατεία Πλατάνου στην Κηφισιά. Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, οι επιφάνειες επέμβασης στο πρωτεύον αστικό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας υπερβαίνουν τα 120.000 τ.μ. και είναι προϋπολογισμού 15 εκατ. €.

Όπως ανακοινώνει η Περιφέρεια, μετά την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στη Λ. Κηφισίας θα εκτελεστούν εργασίες στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος από το ύψος του ΣΕΦ έως τη Βάρκιζα, τμηματικά στην οδό Πανεπιστημίου από Αμαλίας, στην πλατεία Ομονοίας, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και Ηλιουπόλεως από τον άξονα Καλλιρρόης – Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Ποσειδώνος. Στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Λαυρίου από τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής έως το Λαύριο τμηματικά.

Παράλληλα με τις εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθεί και τακτοποίηση της στάθμης των φρεατίων απορροής όμβριων υδάτων καθώς και αναδιαγράμμιση και νέα διαγράμμιση, όπου απαιτηθεί.