Γ. Στουρνάρας: Περιορισμός δαπανών και μείωση φόρων για την τόνωση της ανάπτυξης

Για τη σημασία που διαδραματίζει στην ανάπτυξη της οικονομίας ο συνδυασμός περιορισμού των δαπανών με τη μείωση των φόρων και δη των επιχειρηματικών, έκανε λόγο ο διοικητής της ΤτΕ, Γ. Στουρνάρας, , στην ομιλία του με τίτλο «Εξελίξεις στην Ελληνική Οικονομία και την Ευρωζώνη» στο πλαίσιο φόρουμ του Wharton Club.
Σειρά εκδηλώσεων με τη συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών εγκαινίασε πρόσφατα ο Σύλλογος Αποφοίτων της Σχολής Wharton του University of Pennsylvania, Wharton Club of Greece, με τίτλο Leadership Forum Series.Στην πρώτη αυτή κλειστή εκδήλωση, με επίσημο προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Γιάννη Στουρνάρα, παραβρέθηκαν απόφοιτοι και φίλοι του συλλόγου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Wharton Club of Greece κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ασφαλιστικού Ομίλου Eurolife ERB), δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά ξεκινάμε το Leadership Forum Series, με κύριο στόχο την ανταλλαγή θέσεων και απόψεων μεταξύ των μελών και φίλων του Wharton και σημαντικών προσωπικοτήτων του ελληνικού και διεθνούς γίγνεσθαι για μία ευρεία γκάμα θεμάτων, από την πολιτική και την οικονομία μέχρι τις τέχνες και τη φιλοσοφία.Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες, προωθούμε τον διάλογο ως βασικό όχημα εξεύρεσης λύσεων και δημιουργίας προοπτικών για την εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας».

Η Σχολή Wharton, γνωστή και ως Wharton School, είναι το Business School του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια. Εδρεύει στη Φιλαδέλφεια και ιδρύθηκε το 1881. Τα προγράμματά του κατατάσσονται διαχρονικά στις τρεις κορυφαίες θέσης ανά τον κόσμο.

%d bloggers like this: