Δωρεά Ιατρικού Εξοπλισμού από το πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την Υγεία» της Alpha Bank στο Μεγανήσι

Στα πλαίσια του προγράμματος «Μαζί, με στόχο την Υγεία», η Alpha Bank πραγματοποιεί δωρεές ιατρικών μηχανημάτων και υγειονομικού εξοπλισμού στις Μονάδες Υγείας των Ελληνικών νησιών.

Ο προγραμματισμός της Τράπεζας για φέτος περιλαμβάνει 13 νησιά. Το πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την Υγεία» της Alpha Bank υλοποιείται από το 2014, σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Άγονη Γραμμή Γόνιμη», με στόχο την ενίσχυση της ποιότητας ζωής και του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων των Ελληνικών νησιών, όσον αφορά σε θέματα υγείας και ιατρικής περίθαλψης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δημάρχου Μεγανησίου Παύλου Δάγλα στο Περιφερειακό Ιατρείο Κατωμερίου η Alpha Bank παρέδωσε συσκευή αναρρόφησης πτυελών, φορείο πρώτων βοηθειών, φορητό αναλυτής αερίων αίματος, 30 κασέτες gas stat 10τμχ., monitor πολλαπλών παραμέτρων, αναπηρικό αμαξίδιο, ηλεκτροκαρδιογράφο, ωτοσκόπιο και 100 rapid test αντιγόνου.

Από μεριάς της Τράπεζας παρευρέθηκαν οι κκ Μαρία Παπαγεωργίου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Καταστημάτων Αττικής ΙΙ, Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Νήσων, Ιωάννης Κανελλάκης, Υποδιευθυντής Διεύθυνσης Καταστημάτων Αττικής ΙΙ, Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Νήσων, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, Διευθυντής Καταστήματος Λευκάδος, η Ρούλη Χριστοπούλου, Επικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και η Μαργαρίτα Πούλου, υπάλληλος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ενώ από την ΑΜΚΕ Άγονη Γραμμή Γόνιμη, η κ. Μάγδα Μουτζούρη.