Δ. Κουτσούμπας: Κατάπτυστο και έκτρωμα το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο

Ο γγ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο, το χαρακτήρισε κατάπτυστο νομοσχέδιο και νομοσχέδιο έκτρωμα.

Ενώ χαρακτήρισε την κυβέρνηση “άξιους συνεχιστές των μνημονιακών κυβερνήσεων και ό,τι πιο σάπιου έφερε η σοσιαλδημοκρατία του ΠΑΣΟΚ”, σύμφωνα με το skai.gr.

“Φέρατε τα νομοσχέδια το Σαββατοκύριακο γιατί η επιδίωξή σας είχε στόχο να αποφύγετε την 48ωρη απεργία των συνδικάτων και τη δικαιολογημένη οργή των αγροτών. Για το ίδιο λόγο μεταθέσατε τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα που θα ήταν άδειες οι πόλεις” συνέχισε ο γγ. του ΚΚΕ.

“Η στάση σας ξεπερνά τα όρια της πολιτικής αθλιότητας. Δεν διστάζετε σε τίποτα… Βαδίζετε απρόσκοπτα για το τέταρτο μνημόνιο τέλη του Μάη γιατί αυτή είναι η συμφωνία που έχετε κάνει με τη Μέρκελ και τον Ολαντ” ανέφερε μάλιστα.

“Μια του κλεφτή, πέρυσι τον Γενάρη, δυο του κλεφτή τον Σεπτέμβρη, τρεις και η κακή του μέρα” προειδοποίησε ο κ. Κουτσούμπας.

“Η Κυβέρνηση ολοκληρώνει τη βρώμικη δουλειά όλων των προηγούμενων μνημονιακών… Οι συντάξεις μειώνονται και για τους νέους και τους παλιούς συνταξιούχους. Διαλύει τις επικουρικές. Μειώνει δραστικά τους δικαιούχους του ΕΚΑΣ. Μειώνει τα αναπηρικά επιδόματα. Τα νέα μέτρα έρχονται να πατήσουν πάνω στις πολλαπλές μειώσεις των προηγούμενων” ανέφερε ακόμη.

“Η Κυβέρνηση κορόιδεψε συλλογικά τους συνταξιούχους… Θάβει μια και καλή τη 13η σύνταξη” σημείωσε.

Μίλησε επίσης για “βρώμικο πόλεμο προπαγάνδας που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση σφάζοντας τα ασφαλιστικά δικαιώματα όπως και οι προηγούμενοι.”

%d bloggers like this: