Εντοπίστηκε η μικρή Μαρία

Καλά στην υγεία της εντοπίστηκε η μικρή Μαρία.

Το μικρό κορίτσι που, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε απαχθεί από άγνωστο την Κυριακή του Πάσχα στον Σκαραμαγκά, είπε στους αστυνομικούς ότι χάθηκε όταν επιχείρησε να ακολουθήσει μικρά σκυλάκια με τα οποία ήθελε να παίξει.

Νωρίτερα το πρωί, η αστυνομία δέχθηκε ένα τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος ενημέρωσε τους αστυνομικούς σε ποιο σημείο βρίσκεται το κοριτσάκι, “ασφαλές”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε κινητοποίηση της ΕΛΑΣ και πράγματι, μετά από λίγη ώρα, το μικρό παιδί εντοπίστηκε στην περιοχή που είχε περιγράψει ο άγνωστος άνδρας.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αρμόδιων αξιωματικών, το μικρό κορίτσι πιθανότατα είχε πέσει θύμα αρπαγής από αγνώστους, οι οποίοι προφανώς το εγκατέλειψαν στο σημείο, φοβούμενοι, λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε το θέμα και των εντατικών ερευνών των αρχών, ότι θα συλληφθούν.

Η περιπέτεια της 4χρονης ξεκίνησε χθες το απόγευμα, όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι του παππού της, στη Λεωφόρο Σχιστού 89, στον Σκαραμαγκά, όπου είχε πάει μαζί με τους γονείς της για να γιορτάσουν το Πάσχα.

Οι γονείς του κοριτσιού είχαν καταγγείλει την εξαφάνιση χθες, λίγο πριν από τις τέσσερις το απόγευμα, αναφέροντας στην αστυνομία ότι το παιδί τους χάθηκε χωρίς να αντιληφθούν το πραγματικό.

Θύμα αρπαγής η μικρή Μαρία

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας θεωρούν πως το μικρό κοριτσάκι δεν θα μπορούσε να περπατήσει από μόνο του την απόσταση που χωρίζει το σπίτι του παππού της από το σημείο που βρέθηκε στον Ασπρόπυργο, η οποία είναι περίπου 1,5 χιλιόμετρο.

Φαίνεται ότι εκτιμούν πως ο άγνωστος που κάλεσε το πρωί στα τηλέφωνα της Αστυνομίας και ενημέρωσε για την θέση του μικρού παιδιού είναι ο απαγωγέας, ο οποίος φοβήθηκε από την έκταση που έλαβε η υπόθεση και άφησε ελεύθερο το παιδί.

%d bloggers like this: