«Ιατρικό λάθος» περιγράφει στο απολογητικό υπόμνημά της η Ρούλα Πισπιρίγκου

0
14

Tον ισχυρισμό ότι δεν συμπίπτει ο χρόνος δράσης της κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας με τοn χρόνο θανάτου της διατυπώνει στο απολογητικό υπόμνημά της η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατηγορουμένη για ανθρωποκτονία από πρόθεση προκειμένου φέρεται ότι περιγράφει στο υπόμνημά της ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας έγινε στις 14.30 το μεσημέρι αλλά το παιδί είχε παλμούς έως και τις 15.10, προκειμένου να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα ότι πρόκειται περί «ιατρικού λάθους». Δηλαδή, σύμφωνα με τον υπερασπιστικό ισχυρισμό της, εφόσον το παιδί θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, όπως έχουν αναφέρει οι γιατροί για τη δράση της κεταμίνης σε τέτοια ποσότητα, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, αφού το παιδί κατέληξε έπειτα από 40 λεπτά.

Αναφορικά με την ύπαρξη ή μη της κεταμίνης στο Νοσοκομείο Παίδων, η κατηγορούμενη φέρεται ότι αντιτείνει πως δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται στην κτηνιατρική και την παιδοχειρουργική.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here