Καταθέτει σήμερα στην ανακρίτρια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ο Μάνος Δασκαλάκης

0
21

Eνώπιον της ανακρίτριας που ερευνά τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα θα καταθέσει σήμερα ο πατέρας του παιδιού.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος χθες δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που έχει απαγγελθεί στη σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου, στις 12 το μεσημέρι θα δώσει κατάθεση για όσα έγιναν έως τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης τους, που κατέληξε τον περασμένο Ιανουάριο, αφού είχαν χαθεί τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος άλλαξε την υποστηρικτική απέναντι στην 33χρονη συζυγό του στάση που τηρούσε έως τη στιγμή που εκείνη κατέστη κατηγορούμενη, δηλώνοντας σοκαρισμένος για την εξέλιξη. Χθες, κρατώντας στα χέρια του τη δικογραφία της υπόθεσης αλλά και την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου που μόλις είχε παραλάβει ως πολιτικώς ενάγων, δήλωσε ότι τα στοιχεία σε βάρος της είναι αδιάσειστα.

Η κατάθεση του 30χρονου έχει μεγάλη σημασία για την ανάκριση, καθώς θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για τη σχέση του με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους, αλλά και για άλλα ζητήματα που θα φωτίσουν τη ζωή της οικογένειάς του. Αντίστοιχες ερωτήσεις για τη σχέση της με τον πατέρα των παιδιών της από τη γνωριμία τους έως σήμερα δέχθηκε και η 33χρονη κατά τη διάρκεια της απολογίας της. Η Ρούλα Πισπιρίγκουι φέρεται ότι περιέγραψε μια δύσκολη σχέση με τον 30χρονο, μια σχέση με τα «συνηθισμένα σκαμπανεβάσματα», όπως είπε, περιγράφοντας αποχωρήσεις και επιστροφές του συζύγου αλλά και της ίδιας στην εστία της οικογένειας. Προσδιορίζοντας την αρχή των συζυγικών προβλημάτων μετά τον θάνατο της Μαλένας, το 2018, η 33χρονη περίγραψε ως έναν καλό πατέρα τον Μάνο Δασκαλάκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here