Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Π. Φάληρο και Άλιμο για τον 13ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο

0
783

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την Κυριακή (17/4) σε Παλαιό Φάληρο και Άλιμο λόγω της διεξαγωγής του 13ου Διεθνούς Ποσειδώνιου Ημιμαραθωνίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. θα υπάρξει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες 05.00 έως 13.00, στις εξής λεωφόρους:

  • Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Συγγρού (θέση Ψαλίδι) και της Λ. Αμφιθέας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
  • Παλαιά Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ιωάννου Φιξ και της Νέας Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Επιπρόσθετα θα γίνει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, κατά τις ώρες 04.00 έως 13.00, στην Ανώνυμη Οδό (έμπροσθεν Θ/Κ Αβέρωφ – Δημοτικού Κολυμβητηρίου Π. Φαλήρου), στο τμήμα της από τη νότια είσοδο της Μαρίνας Φλοίσβου έως την οδό Μωραϊτίνη (έμπροσθεν TAE KWON DO) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται:

  • Από ΑΘΗΝΑ προς ΓΛΥΦΑΔΑ: Μέσω της Λ. Αμφιθέας.
  • Από ΠΕΙΡΑΙΑ προς ΓΛΥΦΑΔΑ: Μέσω του ανερχόμενου ρεύματος της Λ. Συγγρού (προς Αθήνα), ακολουθώντας τη διαδρομή Ζησιμοπούλου – Αγ. Αναργύρων – Αμφιθέας ή Δημοσθένους – Αμφιθέας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος και εν συνεχεία προς Γλυφάδα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Λ. Κηφισίας

Επιπλέον, σε προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Κηφισίας, κάτω από τον ανισόπεδο κόμβο Κατεχάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά, θα προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ. το Σάββατο (16/4) και την Κυριακή (17/4) λόγω εκτέλεσης έργων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από τις 07.00 έως τις 15.00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here