Μήνυση κατά και του δεύτερου καταγγέλλοντος υπέβαλε ο Δ. Λιγνάδης

0
416

Μήνυση για ψευδή κατάθεση υπέβαλε ο κατηγορούμενος για βαριές πράξεις σεξουαλικής βίας σε βάρος τριών ανηλίκων αγοριών και ενός νεαρού άνδρα Δημήτρης Λιγνάδης σε βάρος του δεύτερου άνδρα που καταγγέλλει βιασμό του, το 2015 όταν ήταν ανήλικος, ο οποίος ολοκλήρωσε σήμερα την πολυήμερη κατάθεση του στο δικαστήριο.

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης του νεαρού άντρα, αιγυπτιακής καταγωγής, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η πλευρά του κατηγορούμενου υπέβαλε μήνυση για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης, ακριβώς όπως και στην περίπτωση πρώτου μάρτυρα μετά την κατάθεήη του στο δικαστήριο για τον βιασμό που ισχυρίζεται ότι υπέστη.

Νωρίτερα ο εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα που κατέθεσε η πλευρά του σκηνοθέτη-ηθοποιού κατά την προηγούμενη συνεδρίαση για παράδοση στο δικαστήριο του κινητού του φερόμενου ως θύματος ώστε να εντοπιστούν οι επικοινωνίες του από την έναρξη της δίκης και μετά. Ο εισαγγελικός λειτουργός τόνισε ότι κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης για βιασμό κατά συρροή και δεν τίθεται θέμα έρευνας σε βάρος του μάρτυρα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here