Με συμπτώματα εγκεφαλικού στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Σε νοσοκομείο νοσηλεύεται από χθες ο Πέτρος Φιλιππίδης με συμπτώματα εγκεφαλικού. Ο ηθοποιός αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από την οικογένειά του εσπευσμένα στο Υγεία, προκειμένου να του γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Η ανακοίνωση της οικογένειας
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα (σ.σ.: χθες) το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, θορυβημένος από όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό με τις καταγγελίες για λεκτική, ψυχολογική και σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο και επικαλούμενος πληροφορίες ότι ετοιμάζονται να τον εμπλέξουν σε παρόμοιες καταγγελίες, ο Πέτρος Φιλιππίδης εξέδωσε διά των πληρεξούσιων δικηγόρων του ανακοίνωση, με την οποία ζητούσε να μην εμπλακεί το όνομά του σε «ιδιότυπες τηλεδίκες».

Συγκεκριμένα, καλούσε τα ΜΜΕ «να απέχουν από οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση χρήση, αναπαραγωγή ή αναφορά του ονόματός μου, της εικόνας μου και της φωνής μου σε σχέση με περιστατικά που είναι δεκτικά προσβολής της προσωπικότητάς μου και της επαγγελματικής διαδρομής μου, πριν αυτά καταγγελθούν σε δημόσιες Αρχές».