Ο καιρός σήμερα

Νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα ανατολικά και νότια τμήματα και από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές αναμένουμε την Κυριακή 28 Μάιου. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα και ενδέχεται να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις. Εξασθένιση της κακοκαιρίας περιμένουμε από το βράδυ με τα φαινόμενα να περιορίζονται στα ανατολικά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 και τοπικά 23 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 9 έως 23 στη βόρεια Ελλάδα, 11 έως 24 και τοπικά 25 στη δυτική Ελλάδα, 12 έως 22 στο βόρειο Αιγαίο και από 13 έως 22 και τοπικά 23 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια έως 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε άστατο καιρό με βροχές και τοπικές μπόρες κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοανατολικά έως και 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

%d bloggers like this: