Περισσότερα τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού που δόθηκαν από τον Παλαμά Καρδίτσας

Πολύ περισσότερα από τα 33 που είχαν αρχικά εντοπιστεί φαίνεται ότι είναι τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού που δόθηκαν από το Κέντρο Υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας, όπως προκύπτει οι έρευνες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που είναι σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν δοθεί ακόμα 63 πλαστά πιστοποιητικά.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, η 44χρονη υπάλληλος του Κέντρου Υγείας που κατηγορείται ότι χορήγησε τα πλαστά έγγραφα, κατέθεσε την Παρασκευή στους «αδιάφθορους» της Αστυνομίας και από την κατάθεσή της προέκυψε ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι σημαντικά περισσότερα σε σχέση με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Αρχικά, στο πλαίσιο εσωτερικής έρευνας που διενήργησε η αρμόδια Υγειονομική Περιφέρεια είχε προκύψει ότι η ελεγχόμενη υπάλληλος είχε χορηγήσει 33 πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού σε ιδιώτες αλλά και συγγενείς της – υγειονομικούς, προκειμένου να μην τεθούν σε αναστολή εργασίας.

Κατά τη διαδικασία, τέθηκαν υπ’ όψιν της ακόμα 63 πιστοποιητικά εμβολιασμού από τον Παλαμά Καρδίτσας, τα οποία εγείρουν υπόνοιες για τη γνησιότητα των υπογραφών.
Η 44χρονη αρνήθηκε, πάντως, ότι έχει ανάμειξη στην έκδοσή τους.