Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την υπόθεση ανάρτησης στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον γνωστό παρουσιαστή στο Μέγαρο, περίπου στη 1 μετά το μεσημέρι εισερχόμενοι από την πλαϊνή πόρτα του γκαράζ, για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες που ανέμεναν την άφιξη του συλληφθέντος.

Ο πρώην συμπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού».

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος παραδόθηκε χθες, έδωσε κατάθεση μόνο για την περίπτωση της γυναίκας η οποία τον κατήγγειλε έπειτα από παρότρυνση του δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για δημοσίευση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδέχθηκε ότι είχε αναρτήσει βίντεο της νεαρής στο διαδίκτυο, αλλά ισχυρίστηκε ότι το κατέβασε μερικές ημέρες αργότερα.