Προειδοποίηση Καμμένου για το «πάγωμα» των ειδικών μισθολογίων

Ο υπουργός Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος προειδοποίησε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει την τροπολογία για «πάγωμα» των ειδικών μισθολογίων μόνο αν η κυβέρνηση δεσμευτεί να αποκαταστήσει τις αποδοχές των ένστολων σύμφωνα με την απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος τόνισε στο Real.gr ότι δεν δέχεται άλλες μειώσεις στα μισθολόγια των στρατιωτικών και ότι θα ψηφίσει την τροπολογία για «πάγωμα» ειδικών μισθολογίων αύριο μόνο εάν καταστεί σαφές ότι η κυβέρνηση δεσμεύεται να εφαρμόσει την πρόσφατη απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ για αποκατάσταση των αποδοχών των ενστόλων στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 με ταυτόχρονη καταβολή των αντίστοιχων αναδρομικών.

Πηγές του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. ανέφεραν ότι από το Mέγαρο Μαξίμου και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό έχει ήδη αναληφθεί η δέσμευση για εφαρμογή της συγκεκριμένης δικαστικής απόφασης.

Επομένως, αναμένουν να καταστεί αυτό σαφές ανεξάρτητα από το περιεχόμενο της τροπολογίας, τονίζοντας ότι αυτό είναι απαράβατος όρος για να υπερψηφίσουν αύριο οι ΑΝ.ΕΛ την επίμαχη τροπολογία στη Βουλή.

%d bloggers like this: