Προφυλακιστέος ο Ρουμάνος για τη δολοφονία του 39χρονου κτηνοτρόφου στην Κρήτη

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 27χρονος Ρουμάνος, ο οποίος κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου κτηνοτρόφου για τον οποίο εργαζόταν στη Μεσαρά Ηρακλείου Κρήτης.

Ο 27χρονος ομολόγησε ενώπιον των Αρχών τον φόνο του 39χρονου και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές, ενώ προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 30χρονος ομοεθνής του για άμεση συνέργεια στον φόνο, καθώς φέρεται να τον προμήθευσε με το όπλο του εγκλήματος, μία κυνηγετική καραμπίνα.

Ο δράστης οδηγήθηκε το μεσημέρι στα δικαστήρια Ηρακλείου υπό άκρα μυστικότητα και πολύ νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα για την αποφυγή νέων επεισοδίων με τους συγγενείς του θύματος. Όπως μεταδίδει το Cretapost.gr, με την ανακοίνωση της απόφασης της προφυλάκισης του 27χρονου, η μητέρα του άτυχου κτηνοτρόφου ξέσπασε και πάλι, φωνάζοντας έξω από την είσοδο του δικαστικού μεγάρου: «Δεν νιώθω δικαιωμένη. Θέλω το παιδί μου πίσω…». Σε έξαλλη κατάσταση ήταν και η χήρα του 39χρονου κτηνοτρόφου, φώναζε έξω από τα δικαστήρια.