Προφυλακιστέος ο συζυγοκτόνος της 31χρονης στη Δάφνη

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 31χρονης συζύγου του στη Δάφνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος συζυγοκτόνος κατά την απολογία του άλλαξε τον υπερασπιστικό ισχυρισμό του σε σχέση με όσα είπε στην προανακριτική κατάθεσή του στους αστυνομικούς. Υποστήριξε ότι η σύζυγός του δεν κοιμόταν όταν της επιτέθηκε με το μαχαίρι, ενώ ισχυρίστηκε ότι υπάρχει πειστήριο που δείχνει ότι το θύμα είχε εξωσυζυγική σχέση.
Ανακριτής και εισαγγελέας τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο, ενώ αμέσως μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισής του αστυνομικοί φυγάδευσαν τον κατηγορούμενο από τα κρατητήρια του κτιρίου 9 στα δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να αποφύγουν τους οργισμένους συγγενείς της κοπέλας, οι οποίοι έτρεξαν να τον λιντσάρουν.
Επίθεση δέχτηκε και το πρωί ο κατηγορούμενος από συγγενείς του θύματος κατά την προσαγωγή του ενώπιον του ανακριτή, αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν. Τον προπηλάκισαν, του πέταξαν νερά και καφέδες, ενώ επιχείρησαν να μπουν μέσα στο κτίριο, όπου βρίσκεται το γραφείο του ανακριτή αλλά οι αστυνομικοί τούς εμπόδισαν.