Στην ανακρίτρια καταθέτει ο Μ. Δασκαλάκης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

0
13

Για δεύτερη μέρα βρίσκεται στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους, προκειμένου να καταθέσει στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση για όσα έγιναν μέχρι τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο κ. Δασκαλάκης είναι ο πρώτος μάρτυρας που καταθέτει για την υπόθεση της δολοφονίας της εννιάχρονης κόρης του. Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιριγκου θα καταθέσει σήμερα και σχετικά με το tablet που ετάφη μαζί με την 9χρονη κατόπιν επιθυμίας της μητέρας της.

Μετά την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα αναμένεται να διατάξει το άνοιγμα του τάφου της μικρής Τζωρτζίνας προκειμένου να αφαιρεθεί το tablet και να διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας για να διαπιστωθεί αν περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για την εν εξελίξει δικαστική έρευνα, ενώ κομβικό σημείο στις εξελίξεις θα είναι τα αποτελέσματα της έρευνας για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας.

Εν τω μεταξύ, την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της εκφράζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Με δήλωσή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 33χρονη υποστηρίζει ότι δεν θα απαντήσει ξανά σε δηλώσεις που κάνει ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος σταμάτησε να την στηρίζει -όπως λέει- δύο ημέρες μετά την κράτησή της στη ΓΑΔΑ.

Αναλυτικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωσε:
«Είμαι στη φυλακή για μία πράξη που δεν έκανα και βρέθηκα να με κατηγορεί και ο ίδιος μου ο σύζυγος. Είμαι απογοητευμένη, δεν θα απαντήσω άλλη φορά στις δηλώσεις που κάνει ο Μάνος. Περίμενα από τον σύζυγό μου, να έχω την ηθική υποστήριξη που έχω ανάγκη. Σταμάτησε να με στηρίζει δύο ημέρες μετά την κράτησή μου στα κρατητήρια της Ασφαλείας». Τη δήλωση έκανε η 33χρονη μέσω του δικηγόρου της.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here