Στη φυλακή ο 46χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αργυρούπολη

0
14

Το κατώφλι της φυλακής θα περάσει με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 46χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 40χρονης συντρόφου του μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της στην Αργυρούπολη. Η 40χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού, φέροντας βαρύτατες κακώσεις.

Απολογούμενος σήμερα ο 46χρονος, δάσκαλος πολεμικών τεχνών, φέρεται ότι ισχυρίστηκε πως αντιμετωπίζει ψυχολογικα προβλήματα και πως δεν ήξερε τι έκανε, ενώ φέρεται ότι ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή
Συγκλονιστικά ήταν τα ευρήματα του ιατροδικαστή στο σώμα της 40χρονης γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σώμα της υπήρχαν σημάδια που παραπέμπουν και σε παλιότερο ξυλοδαρμό, που προηγήθηκε αυτού που την οδήγησε τελικά στην Εντατική.

Ο ιατροδικαστής χαρακτηρίζει εξόχως σοβαρά τα τραύματα και τις κακώσεις στο σώμα της γυναίκας. Όπως διαπίστωσε, ο δράστης με τα χέρια την ξυλοκοπούσε στο κεφάλι και στον θώρακα, σπάζοντάς της πλευρά, ενώ οι κακώσεις στο κεφάλι ήταν τόσο σοβαρές, που οι γιατροί αναγκάστηκαν να κάνουν στη γυναίκα αποσυμπιεστική κρανιοτομία, για να τη σώσουν από τον βέβαιο θάνατο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 46χρονος τη χτυπούσε σε επίπεδη επιφάνεια, δηλαδή ή στο δάπεδο ή ακόμα και στον τοίχο του σπιτιού.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here