Τα βιβλιοπωλεία Public άνοιξαν, για να απολαύσουμε τις γιορτές με ένα βιβλίο!

Η μαγεία του βιβλίου επέστρεψεσε 42 φυσικά καταστήματα Public! Από το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, η #1 αλυσίδα πολιτισμού της χώρας μάς υποδέχεταιαποκλειστικά για αγορές βιβλίων, δίνοντάς μας την ευκαιρία ν’απολαύσουμε τις γιορτές με ένα υπέροχο βιβλίο, για εμάς ή τους δικούς μας ανθρώπους.

Εξασφαλίζοντας μια ξέγνοιαστη εμπειρία αγορών, η αγαπημένη αλυσίδα προσάρμοσε τη λειτουργία των βιβλιοπωλείων τηςφροντίζοντας για γρήγορη, άμεση και ασφαλή σας εξυπηρέτησηδημιουργώντας σε όλους μας το αίσθημα εμπιστοσύνης.

Οι άνθρωποι του Publicπαραμένουν στο πλευρό μας σε κάθε κατάστημα, για να μας καθοδηγήσουν υπεύθυνα, αλλά και να μας συμβουλεύσουν για τους τίτλους που θα μας ταξιδέψουν, εμάς και τους αγαπημένους μας!

Το άνοιγμα των καταστημάτων αφορά μόνο τα κατά τόπους τμήματα βιβλίων, όπως άλλωστε ορίζουν οι σχετικές αποφάσεις της πολιτείας.Το Publicμας περιμένει για τις αγορές μας σε βιβλίατις καθημερινές από9:00έως 20:00αλλά καιτην Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 18:00.Για την πιο εύκολη… αναζήτηση του προορισμού μας, το Public έχει αναρτήσει εδώ την πλήρη λίστα των 42βιβλιοπωλείων που άνοιξαν.

Η ομάδα των βιβλιοπωλείωνPublicμοιράζεται με εσάς την ίδια αγάπη για το βιβλίο και για το δώρο. Είναι πανέτοιμη να μας υποδεχθεί, υπενθυμίζοντάς μας ότι η χαρά του δώρου φέτος προϋποθέτει την τήρηση των μέτρων και τη συνεργασία όλων μας, πελατών και εργαζομένων.

Τα βιβλιοπωλεία Public μας περιμένουν με απόλυτη ασφάλεια, για ν’ απολαύσουμε τις γιορτές με ένα βιβλίο για εμάς και για τους αγαπημένους μας!