Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στο Real Group

0
24

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στο κτίριο όπου στεγάζεται το Real Group , όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Ακόμα μία εγκληματική πράξη εξιχνιάστηκε. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, συνελήφθη σήμερα ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της real news. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης», έγραψε ο κ. Θεοδωρικάκος στο Twitter.

Προηγήθηκε μεγάλη επιχείρηση στα προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας που πραγματοποιήθηκε από την Κρατική Ασφάλεια, σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. καθώς μετά από πολύμηνες έρευνες κατάφεραν να διασταυρώσουν τα στοιχεία του ατόμου.

real_fm_in__1_

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 27χρονο που φέρεται να ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και το τελευταίο διάστημα, ενάμιση με δύο μήνες, είχε βρει καταφύγιο στα προσφυγικά. Προφανώς σε μια προσπάθεια, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να καλύψει τα ίχνη του καθώς είχε αντιληφθεί ότι βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τις Αρχές.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here