ΟΕΕ – Υπ. Οικονομικών: Ενημερωτική εκστρατεία για το «Ελλάδα 2. 0» στη Θράκη

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης των μελών, λογιστών – φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των πόρων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Οι επόμενες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Θράκη.

  • Στην Κομοτηνή, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης (Βασιλέως Γεωργίου 2Β), την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17.00, όπου  ομιλητές θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του 1ου Π.Τ. ΟΕΕ, Πασχάλης Δραγανίδης. Τον συντονισμό έχει αναλάβει η δημοσιογράφος, Ειρήνη Τσακίρη.
  • Στην Αλεξανδρούπολη στο ξενοδοχείο Grecotel Astir Egnatia (αίθουσα Σαμοθράκη), την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17.00, όπου ομιλητές θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του 1ου Π.Τ. ΟΕΕ, Πασχάλης Δραγανίδης. Τον συντονισμό θα κάνει η δημοσιογράφος Κυριακή Μπασκάκη.

Οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν, επίσης, ζωντανά από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube (επιλέξτε εδώ) και από τη σελίδα του ΟΕΕ στο Facebook (επιλέξτε εδώ).

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ για την Κομοτηνή και εδώ για την Αλεξανδρούπολη. 

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.