Αίτηση αποφυλάκισης θα καταθέσει αύριο η Ρούλα Πισπιρίγκου

0
13

Την απόφαση να καταθέσει αύριο αίτηση αποφυλάκισης έκανε γνωστή ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και μετά την απολογία της κρατείται στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει ότι δεν χορήγησε εκείνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα την κεταμίνη που τη σκότωσε και, όπως είπε ο δικηγόρος της, αισθάνεται προδομένη από τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη (ο οποίος καταθέτει σήμερα στην ανακρίτρια), παρόλο που είχε από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της αποφασίσει να κάνει αίτηση διαζυγίου.

«Αύριο θα καταθέσουμε αίτηση αποφυλάκισης. Δεν έχει αλλάξει κάτι αυτή τη στιγμή, όμως θα αλλάξει. Σύμφωνα με τους δικούς μας ισχυρισμούς, πρόκειται να αλλάξουν τα επιστημονικά δεδομένα με τις απαντήσεις που θα δοθούν στα ερωτήματα, στα οποία έχουμε θέσει. Και στρεφόμαστε στο ανώτερο όργανο, όπως προβλέπεται από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που είναι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών προσφεύγοντας εκεί και ζητώντας τη νέα κρίση της υπόθεσής μας» τόνισε ο Όθωνας Παπαδόπουλος, συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως εξήγησε, οι δικηγόροι της έχουν αιτηθεί έγγραφη απάντηση για το αν η κεταμίνη υπήρχε διαθέσιμη στο νοσοκομείο. «Γιατί μέσα στη δικογραφία, παρά τον τεράστιο θόρυβο, δεν δίνεται απάντηση αν η φαρμακευτική ουσία ήταν διαθέσιμη στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”. Η συλλογή των στοιχείων γίνεται μέσα από την προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία και όχι μέσω δηλώσεων σε διάφορα μέσα, οι οποίες πολλές φορές είναι αντικρουόμενες μεταξύ τους» επισήμανε ο δικηγόρος της 33χρονης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here