Για δύο νέες υποθέσεις βιασμού απολογείται σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης

Αντιμέτωπος με δύο νέες κατηγορίες βιασμού οδηγείται σήμερα ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας, από τις Φυλακές Τρίπολης όπου κρατείται, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος παραμένει προσωρινά κρατούμενος από τον περασμένο Φεβρουάριο για υποθέσεις σεξουαλικής βίας.

Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου είναι αντιμέτωπος με δύο καταγγελίες που αφορούν βιασμό ενός ανηλίκου κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης και ενός ενήλικου, οι οποίες έπειτα από εισαγγελική έρευνα οδήγησαν στην άσκηση νέας ποινικής δίωξης για σεξουαλική βία.

Το κατηγορητήριο που καλείται να αντικρούσει ο καλλιτέχνης αφορά την καταγγελία 24χρονου σήμερα άνδρα, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την προφυλάκιση του κατηγορούμενου κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι πριν από επτά χρόνια βιάστηκε από τον καλλιτέχνη δύο φορές και τη μήνυση άνδρα για βιασμό που καταγγέλλει ότι υπέστη το 2018, που ήταν ενήλικος, στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο καλλιτέχνης, ο οποίος κρατείται για την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου κατά συρροή έπειτα από καταγγελίες δύο παθόντων, αρνείται όσα του αποδίδονται.