Η αδιαφορία της Εθνικής για τα ΑΜΕΑ και ο εκτεθειμένος Παύλος Μυλωνάς

Εκτεθειμένο αφήνουν τον Παύλο Μυλωνά οι επιτελείς του στην Εθνική Τράπεζα.

Η αδιαφορία τους για τα προβλήματα των ΑμεΑ και ο αποκλεισμός από βασικές λειτουργίες της πλατφόρμας που με κάθε τρόπο διαφημίζουν, για μερίδα ατόμων με αναπηρίες και μάλιστα εν έτη 2021 εκθέτουν αρχικά τον CEO της τράπεζας.

Eίναι χαρακτηριστική η σοβαρή καταγγελία πελάτη της Eθνικής κάτω από post της τράπεζας στο facebook που διαφήμιζε υπηρεσίες καινοτομίας.

«Σχετικά όμως με την εφαρμογή ως προς τα άτομα με πρόβλημα όρασης και με το Voice Over δυστυχώς δεν έχετε διορθώσει ακόμα τίποτα!!! Πολλά προβλήματα που δεν διαβάζονται, και δεν μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε τις όποιες εργασίες, πληρωμές, και ότι παρέχει η εφαρμογή αυτή. Μιλάω για συσκευές iOS και όχι για Android».

 

Κανείς δεν βρέθηκε να απαντήσει με αποτέλεσμα ο εν λόγω πελάτης να επανέλθει.

«Εγώ θα σας τα γράφω και ας σας ενοχλούν! Εσείς μπορεί να κάνετε ότι θέλετε για να διαφημίζεται τα προϊόντα σας και τις οποίες δραστηριότητες σας! Όμως επιτέλους πρέπει να ενδιαφερθείτε και για την μερίδα ατόμων με πρόβλημα όρασης, και επιτέλους να φτιάξετε την εφαρμογή να είναι προσβάσιμη με το Voice Over για τα άτομα που δε βλέπουν. Επιτέλους νοιαστείτε και για τις δεκάδες χιλιάδες άτομα που δε βλέπουν που ανήκουν στον όμιλο σαςΔεν μπορεί άλλες εφαρμογές αντίστοιχων τραπεζών να είναι προσβάσιμες, και η εθνική η μεγαλύτερη τράπεζα να αδιάφορη!!!»

Αλλά και πάλι καμιά απάντηση.

Φαίνεται πως στην Εθνική έφυγαν για διακοπές από νωρίς.

Μήπως ήρθε η ώρα ο Παύλος Μυλωνάς να επέμβει για να διορθώσει τα κακώς κείμενα  στην τράπεζα του,που αρχικά εκθέτουν τον ίδιο, γιατι καλά τα βραβεία καινοτομίας αλλά καλύτερη η καινοτόμος τράπεζα.