Κάλυμνος: Δολοφόνησαν μάρτυρα με δηλητηριασμένη ηρωίνη!

Δεν χωράει το μυαλό τον τρόπο που διάλεξαν δυο κακοποιοί που βρίσκονταν ήδη στην φυλακή και ένας συνεργός τους, για να κλείσουν για πάντα το στόμα ενός χρήστη ναρκωτικών ο οποίος φέρεται να αποκάλυψε ότι κρύβονταν πίσω από την αποστολή σημαντικής ποσότητας ηρωίνης στην Κάλυμνο, δηλητηριάζοντάς τον με ηρωίνη!

Το δέμα που περιείχε έναν φούρνο μικροκυμάτων είχε σταλεί σε μεταφορική εταιρεία στην Κάλυμνο με άγνωστο παραλήπτη, στις 9 Δεκεμβρίου 2019. Όμως, εντοπίστηκε και διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό του φούρνου υπήρχε κρυμμένη ηρωίνη βάρους 730 γραμμαρίων. Όπως αποκαλύφθηκε από την προανάκριση, αποστολείς ήταν ένας 32χρονος και ένας 23χρονος που ήδη ήταν έγκλειστοι σε κατάστημα κράτησης για ληστεία και ναρκωτικά, αντίστοιχα.

Οι δυο κακοποιοί πληροφορήθηκαν ότι τους είχε «καρφώσει» ένας 26χρονος και φέρονται ότι έπεισαν τον 39χρονο συνεργό τους να του προμηθεύσει δηλητηριασμένη ηρωίνη, ώστε να μην καταθέσει εναντίον τους! Ο άτυχος 26χρονο Σ. Σ. βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις 2 του περασμένου Απριλίου και η χημική εξέταση στην ηρωίνη που είχε κάνει χρήση απέδειξε ότι είχε νοθευτεί με δηλητηριώδη ουσία!

Από την προανάκριση που διενήργησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Καλυμνίων, αποκαλύφθηκε ότι ο άτυχος 26χρονος έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας με αυτόν τον ασυνήθιστο τρόπο. Το κουβάρι της απίστευτης υπόθεσης ξετυλίχτηκε και ο ανακριτής της Κω εξέδωσε εντάλματα σύλληψης, τόσο για τον 32χρονο και τον 23χρονο με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας από κοινού σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, όσο και στον 39χρονο που παρέδωσε τη μοιραία δόση στο θύμα και κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας.