Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2022

0
426

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν σήμερα στην Αθήνα λόγω του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2022.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας αφορά περιοχές των Δήμων Αμαρουσίου, Ηρακλείου, Αχαρνών και Φυλής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας ισχύουν τα εξής:

  • Σταδιακή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και  απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων (εξαιρουμένων των οχημάτων άμεσης ανάγκης και των συνοδευτικών οχημάτων των διοργανωτών) από τις 11.30 έως το τέλος του αγώνα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας:
  • Της Λ. Φυλής στο τμήμα της από την έξοδο 6 της Αττικής Οδού μέχρι το ύψος της Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών και
  • Της Ε.Ο. Φυλής- Δερβενοχωρίων, από το ύψος της Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών, μέχρι τα όριά με τη Δ.Α. Βοιωτίας.
  • Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην προέκταση της οδού Προμηθέως.
  • Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων επί της Λ. Φυλής, καθ’ όλο το μήκος της, από τις 12.00 έως το τέλος του αγώνα.
  • Σταδιακή και ολιγόλεπτη επιβράδυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού από το ύψος της εισόδου (-12- Λ. Πεντέλης) έως την έξοδο (-6- Λ. Φυλής), ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, από τις 12.00 (εκκίνηση αθλητών από ΟΑΚΑ) έως τις 12.30 (έξοδος αθλητών προς Λ. Φυλής).

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here