Ντροπή! Αντί για εύγε, ποινές στέρησης μισθού σε ειδικευόμενους στον Ευαγγελισμό

Σε μια περίοδο που ιδιαίτερα οι ειδικευόμενοι γιατροί τραβούν τον παθών τους τον τάραχο και ιδιαίτερα σε νοσοκομεία όπως ο «Ευαγγελισμός» που ήταν από την αρχή της επιδημίας της χώρας μας δηλαδή επί 13 συνεχόμενους μήνες νοσοκομεία πρώτης γραμμής στην αντιμετώπιση ασθενών της επιδημίας. ο διοικητής Γρηγορόπουλος και ο αναπληρωτής διοικητής Βαμβουρέλης «επέβαλαν» (άκουσον, άκουσον …) ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΜΙΣΘΟΥ ( ! ) σε ειδικευόμενους γιατρούς.

Μισό μηνιάτικο στον έναν «για απρεπή και επιθετική συμπεριφορά στο πρόσωπο του αναπληρωτή διοικητή» και για «απείθεια». Πέντε μέρες μισθό στον άλλον «γιατί δεν φορούσε σωστά την μάσκα του». 

Μάλιστα οι ποινές συνοδεύονται και από έγγραφες απειλές «να είστε περισσότερο προσεκτικοί στην συμπεριφορά σας προς τους εκπροσώπους της διοίκησης του νοσοκομείου» δηλαδή προς τους δύο κομματοδιορισμένους καλοπληρωμένους χαρτογιακάδες.

Πολάκης προς διοίκηση Ευαγγελισμού: Ντροπή σας!

Λάβρος κατά του διοικητή και αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Ευαγγελισμού είναι ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης με αφορμή πρόστιμο 15 ημερομισθίων που επέβαλε σε ειδικεύομενο γιατρό για «απρεπή και επιθετική συμπεριφορά στο πρόσωπο του αναπληρωτή διοικητή».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ προσωπικά, πως αυτό το απαράδεκτο και ανεπανάληπτο στην ιστορία των νοσοκομείων πρόστιμο, που επιβλήθηκε στον ειδικευόμενο Νίκο Σκουφογλου από το διοικητή του Ευαγγελισμού Γρηγορόπουλο και τον υποδιοικητή Βαμβουρελλη, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ !!

ΤΗΝ ΩΡΑ που οι νοσοκομειακοί δίνουν με αυταπάρνηση τη μάχη κατά της πανδημία, η διοίκηση του Ευαγγελισμού μοιράζει πρόστιμα για «απρεπή συμπεριφορά» σαν να είναι αποτυχημένοι, αμόρφωτοι καραβανάδες της εφταετίας!!!
ΥΓ. Βαμβουρελλη Ηρόδοτε: Δεν περίμενα ποτέ πως για να το παίξεις βασιλικότερος του βασιλέως θα έμοιαζες με το Γρηγορόπουλο που είχε παρελθόν σε τέτοια μορφής διοίκηση από την περίοδο Σαμαρά και ήταν και ένας από τους λόγους που τον διώξαμε το 2016.
Σε εσένα εκτιμήσαμε τα στοιχεία του βιογραφικού σου και καλά στάθηκες όσο ήμασταν εμείς κυβέρνηση, αλλά φαίνεται πως αυτός ο τόπος έχει μια μειοψηφία που γίνονται ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ και κοίτα να παραιτηθείς από το ίδιο βράδυ των επόμενων εκλογών που δεν θα αργήσουν!