Πάτρα: Κι άλλος θάνατος ηλικιωμένου στο ιδιωτικό γηροκομείο -Στους 11 οι νεκροί από κορωνοϊό

Αυξάνονται οι θάνατοι ηλικιωμένων από κορωνοϊό σε ιδιωτικό γηροκομείο στην Πάτρα.

Μετά τους 10 θανάτους φιλοξενούμενων, που καταγράφηκαν τις προηγούμενες ημέρες, έρχεται να προστεθεί ένας ακόμη. Σύμφωνα με το tempo24.news, πρόκειται για ηλικιωμένη, η οποία είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news η 89χρονη γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί για λόγους υγείας.

Όπως σημειώνει το τοπικό Μέσο, τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στους συγγενείς των ηλικιωμένων επικρατεί οργή, αγανάκτηση και πόνος. Επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες το δημοσίευμα τονίζει ότι ήδη τις τελευταίες ημέρες υπήρξε επικοινωνία των συγγενών μεταξύ τους για το πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σίγουρο ότι η υπόθεση δεν θα μείνει έτσι, με πολλούς να σκέφτονται να ακολουθήσουν τη νομική οδό, ενώ τις επόμενες ημέρες (ή και ώρες) θα υπάρξουν εξελίξεις από την πλευρά των οικογενειών.

Καταλήγοντας το δημοσίευμα επισημαίνει ότι παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, από την πλευρά της συγκεκριμένης δομής, δεν έχει υπάρξει η οποιαδήποτε απάντηση.