Πήλιο: Τραγικό θάνατο βρήκε 60χρονη κάνοντας καταρρίχηση

0
28

Τραγικό θάνατο βρήκε γνωστή μουσικοπαιδαγωγός του Βόλου, κάνοντας καταρρίχηση από τη Μακρινίτσα προς τους πρόποδες του Πηλίου στον Άγιο Ονούφριο χθες το μεσημέρι.

Το άψυχο σώμα της 60χρονης γυναίκας ανασύρθηκε περίπου στις 6 χθες το απόγευμα από τρεις εθελοντές και δύο πυροσβέστες που κατέβαλλαν τεράστια προσπάθεια να φτάσουν στον καταρράκτη, όπου βρέθηκε κρεμασμένη η γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη στο Μέγα Ρέμα και η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της από πνιγμό. Τα σχοινιά της καταρρίχησης μπλέχτηκαν στα πόδια της και το σώμα της έμεινε κρεμασμένο στον αέρα, ενώ το κεφάλι της βρισκόταν μέσα στο νερό στη μικρή λιμνοδεξαμενή που δημιουργείται από τους καταρράκτες.

Όταν η γυναίκα έπεσε στο βάραθρο και από ύψος περίπου 20 μέτρων κατέληξε στους καταρράκτες του ρέματος απ’ όπου το απόγευμα της Κυριακής ανασύρθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η άτυχη γυναίκα ήταν εκπαιδευτικός μουσικός στο επάγγελμα και ήταν πολύ γνωστή στην κοινωνία του Βόλου λόγω της συμμετοχής της σε εθελοντικά και οικολογικά κινήματα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here