Στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ ο Ανδρουλάκης – Προχωράμε δυναμικά

Στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ έφθασε λίγο πριν τις 11:30 το πρωί ο νέος πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης  όπου τον υποδέχτηκαν στην είσοδο του κτιρίου ο Νίκος Σαλαγιάννης και ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκη.

Ο νέος πρόεδρος του Κινήματος, μίλησε για μία μεγάλη ημέρα και αναφέρθηκε στην ανάγκη να γυρίσει νέα σελίδα για τον τόπο.

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας», δήλωσε ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, φτάνοντας στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη για τη διαδικασία παραλαβής από τον γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη. 

«Μεγάλη μέρα σήμερα. Προχωράμε δυναμικά για να ανασυγκροτήσουμε την Κεντροαριστερά, για μία ισχυρή σοσιαλδημοκρατική φωνή προόδου», ανέφερε συγκεκριμένα ο Νίκος Ανδρουλάκης., προσθέτοντας ότι ο τόπος πρέπει να αλλάξει σελίδα.

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, ώστε όλα τα θέματα να απαντήσουμε σωστά και με προοπτική», είπε.

Αυτή την ώρα ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στον 6ο όροφο, στο γραφείο του προέδρου, μαζί με τον γραμματέα του κόμματος, τον διευθυντή του κόμματος Νίκο Σαλαγιάννη, αλλά και στενούς συνεργάτες του, όπως τον Ανδρέα Σπυρόπουλο, Πάνο Βλάχο, Βαγγέλη Τσόγκα, Ειρήνη Κωστάκη, Βασίλη Παναγου ενώ μαζί  είναι και ο βουλευτής του κόμματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 

Οι πρώτες κινήσεις

Στόχος του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ, είναι να επαναφέρει τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης στις τάξεις του κόμματος, αλλά και να εκπέμψει το μήνυμα ότι το ΚΙΝΑΛ θα έχει την πολιτική του αυτονομία και τη δική του κυβερνητική πρόταση, όταν θα γίνουν εθνικές εκλογές.

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ για την επόμενη μέρα, είναι να αξιοποιήσει στο κόμμα, τόσο παλιά και έμπειρα στελέχη όσο και τη νέα γενιά που εκπροσωπεί και ο ίδιος.

Επικοινωνία Τσίπρα με Ανδρουλάκη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο αρχηγό του Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, είχε νωρίτερα το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Κατά τη συνομιλία που είχαν ο κ. Τσίπρας συνεχάρη τον κ. Ανδρουλάκη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Συγχαρητήρια από το Κόμμα Ευρωπαίων Σοσιαλιστών

Τα συγχαρητήριά του στον Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του ως νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε το Κόμμα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο twitter, ανέφερε: «Συγχαρητήρια Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή σου ως νέος αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής, το ελληνικό κόμμα-μέλος μας. Είναι ώρα για πρόοδο και αξιοπρέπεια».