Στις 14 Απριλίου το 4th Family Business Conference

0
17

Στις 14 Απριλίου 2022 στην Αθήνα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 4th Family Business Conference, στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Αίθουσα ILISSOS), το οποίο διοργανώνεται από την Palladian Conferences για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Το συνέδριο θα ασχοληθεί με τις οικογενειακές επιχειρήσεις και τα ζητήματα που αφορούν στην οργάνωση και διαχείρισή τους και τελεί υπό την αιγίδα: του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς,  του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης (CRI), της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και με το ICBS Business College ακαδημαϊκό συνεργάτη του συνεδρίου.

Χρυσοί χορηγοί του Συνεδρίου είναι η Alpha Bank και η EY Ελλάδος και υποστηρικτής του συνεδρίου το Ελληνικό Κέντρο Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας.

Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου:

ΕΝΟΤΗΤΑ I: Προτάσεις μακροημέρευσης: τα μέλη οικογενειακών επιχειρήσεων 3ης & 4ης γενιάς μας αφηγούνται

ΕΝΟΤΗΤΑ II: Το Ταμείο Ανάκαμψης ως εργαλείο υλοποίησης των επιταγών ESG στις οικογενειακές επιχειρήσεις

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙΙ: Ο φορολογικός σχεδιασμός, ως στρατηγικό εργαλείο για την επίτευξη της μακροημέρευσης μίας οικογενειακής επιχείρησης

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙV: Η ωρίμανση του μοντέλου Διοίκησης της οικογενειακής επιχείρησης: στελέχωση, ενσωμάτωση και διαχείριση

ΕΝΟΤΗΤΑ V: Διασχίζοντας τα σύνορα: προκλήσεις & ευκαιρίες  για τις οικογενειακές επιχειρήσεις.

Οι ενότητες θα έχουν την μορφή πάνελ συζήτησης, τις οποίες θα συντονίσουν δημοσιογράφοι του οικονομικού και επιχειρηματικού ρεπορτάζ, καθώς και εκπρόσωπος της EY Ελλάδος.

Θα ακολουθήσει το διαδραστικό workshop  #IamRemarkable by Google με θέμα την «Δύναμη της αυτοπροβολής» με σημαντικά μηνύματα προς τις νέες γενιές επιχειρηματιών και τα μέλη των οικογενειακών επιχειρήσεων.

Παράλληλα, θα διεξαχθούν συζητήσεις με θέμα τη σημασία του marketing και της επικοινωνίας στις οικογενειακές επιχειρήσεις και με τα μέλη μιας οικογενειακής επιχείρησης.

Στο φετινό συνέδριο, έχει επίσης προστεθεί μία νέα ενότητα (firechat), με γρήγορες ερωτήσεις και απαντήσεις που θα συντονίζει έμπειρος δημοσιογράφος, για το μέλλον και το όραμα νέων επιχειρηματιών, τον νέο τρόπο σκέψης ως απαραίτητο συστατικό στην αγορά εργασίας και τον ρόλο της ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων, ώστε να καταφέρουν οι επιχειρήσεις να είναι βιώσιμες και ευέλικτες.

Σημειώνεται ότι υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του Συνεδρίου με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Για τη συμμετοχή σας με φυσική παρουσία πατήστε εδώ

Για τη συμμετοχή σας με διαδικτυακή παρουσία πατήστε εδώ

*Οι συμμετέχοντες διαδικτυακά, θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων στους συντονιστές και στους συμμετέχοντες στα πάνελ, μετά το πέρας κάθε ενότητας.

Για τη συμμετοχή σας στο συνέδριο μπορείτε να επικοινωνήσετε και με την Palladian Conferences:

  • Έρρικα Ανδριανοπούλου, Conferences Manager, email: andrianopoulou@palladianconferences.gr

τηλ. 210 339 2322

Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου:

Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Αθήνα 9.84, BANK WARS,   BnB Daily, FnB Daily  ,Mikrometoxos.gr, Theceo.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here