Το μήνυμα Κωνσταντά στο δίκτυο πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής

Tο μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Σταύρο Κωνσταντά , στο δίκτυο πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής υπό την διεύθυνση του οποίου η εταιρεία πέτυχε εξαίρετα αποτελέσματα σε αυτά τα πιο δύσκολα κι προκλητικά  χρόνια, τα χρόνια των διαπραγματεύσεων, όπου και τα δίκτυα πωλήσεων ανταποκρίθηκαν στο έπακρο, είναι το ακόλουθο:

“Γραφείο Διευθύνοντος Συμβούλου

Αθήνα, 26 Μαρτίου 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες του Εταιρικού Δικτύου,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σήμερα 26/03/2021 στις 17:30,  ανακοινώθηκε από την  ΕΤΕ, η σύναψη δεσμευτικής συμφωνίας μεταβίβασης ποσοστού 90,01% του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Ασφαλιστικής στο CVC Capital Partners’ Fund VII.

Η Εταιρία μας εισέρχεται σε αυτήν την μεταβατική περίοδο, μέχρι την τυπική ολοκλήρωση της συναλλαγής, με ισχυρά Οικονομικά, Εποπτικά, Παραγωγικά και Ποιοτικά αποτελέσματα με κλείσιμο 2020 και με τα στοιχεία του πρώτου διμήνου 2021.

Όλα αυτά τα στοιχεία, εν μέσω αβέβαιου οικονομικού περιβάλλοντος, είναι κατόρθωμα όλων, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτά και αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον.

Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, Εργαζόμενοι, Συνεργάτες και Διοικητική Ομάδα, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ήρεμοι και απερίσπαστοι, για να παραμείνει η Εταιρία Ηγέτης της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.

Ευχαριστώ,

Στ. Κωνσταντάς
Δ/νων Σύμβουλος”