Ψήφισε ο Ανδρουλάκης – Ξεπέρασε το αναμενόμενο η συμμετοχή για το νέο όνομα της παράταξης

Λίγο μετά τη μια το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, προσήλθε στο εκλογικό κέντρο Γαλαξίας στη Νέα Σμύρνη για να ψηφίσει στις εκλογές του κόμματος για την αλλαγή του ονόματος.

«Καλώ κάθε δημοκράτη, προοδευτικό πολίτη, που πίστεψε και πιστεύει στην δημοκρατική παράταξη να συμμετάσχει σε αυτή τη γιορτή της αναγέννησης» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο ίδιος συνομίλησε με τα μέλη του Κινήματος που συρρέουν μαζικά στις κάλπες από το πρωί για την επιλογή του ονόματος της παράταξης, τους αντιπροσώπους στο επικείμενο συνέδριο, τα μέλη στις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις.

«Σήμερα επιλέγουμε τους αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα. Αυτούς που έδωσαν τον αγώνα σε κάθε τοπική κοινωνία για να δυναμώσει το κίνημα μας. Σήμερα με τη συμμετοχή σας δίνεται εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα μας προσπάθεια. Σε μια προσπάθεια για μια δυνατή δημοκρατική παράταξη, σε μια προσπάθεια για ενα κόμμα, θεσμικό προοδευτικό, δημοκρατικό που θα αγωνίζεται καθημερινά απέναντι στην αδικία, απέναντι στην αναξιοκρατία που πληγώνει κάθε Ελληνίδα και κάθε Ελληνα» είπε ακόμα ο κ. Ανδρουλάκης.

Υπενθυμίζεται πως τα μέλη του Κινήματος θα ψηφίσουν για το νέο όνομα της παράταξης, έχοντας δύο επιλογές, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ή το ΚΙΝΑΛ, καθώς και για την ανάδειξη των 4.602 αντιπροσώπων στο τρίτο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου. 

Επίσης, θα εκλέξουν τα νέα τοπικά και νομαρχιακά όργανα του κόμματος.

Από το πρωί έχουν ανοίξει οι κάλπες στα 600 εκλογικά τμήματα της χώρας. Ειδικότερα, στα 123 εκλογικά τμήματα με tablet είχαν ψηφίσει έως τις 11 το πρωί περί τα 12.500 μέλη. 

Σημειώνεται ότι οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 7 το απόγευμα, ενώ κάλπη θα βρίσκεται και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 50.