Allou Fun Park: Tι απαντά για το επιτρεπόμενο μέγιστο βάρος για το ατύχημα με τους τέσσερις τραυματίες

Νέα ανακοίνωση – απάντηση στον δικηγόρο των τραυματιών εξέδωσε το Allou Fun Park, το οποίο δίνει διευκρινίσεις για τον μέγιστο αριθμό ατόμο που επιτρέπεται στο παιχνίδι «La Isla» όπου σημειώθηκε το ατύχημα με τους τέσσερις τραυματίες.

Όπως αναφέρει το λούνα πάρκ, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, το εν λόγω έγγραφο της TUV HELLAS – που επικαλείται ο δικηγόρος της άλλης πλευράς – αναφέρει επιβίβαση 3 ατόμων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ήταν υποχρεωμένη να αναγράψει και επιτρεπόμενο μέγιστο βάρος.

«Περαιτέρω από το manual του κατασκευαστή ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ επιτρεπόμενων ατόμων ή μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος. Το manual θέτει ως μοναδική προϋπόθεση για την χρήση του παιχνιδιού, την καλή λειτουργία του παιχνιδιού. Εξάλλου το εν λόγω παιχνίδι La Isla, από τον ίδιο κατασκευαστή, λειτουργεί σε άλλα τέσσερα (4) πάρκα στο εξωτερικό, ήτοι Silverwood, White Water West, Ocean City Fun και Vancouver’s Playland και σε όλα τα ανωτέρω πάρκα ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ (4) άτομα ανά βάρκα», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Δια της παρούσας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους επισκέπτες του Allou! Fun Park, οι οποίοι εξακολουθούν να επισκέπτονται το πάρκο μας μετά το ατυχές συμβάν της 6/9/2022, δείχνοντας εμπράκτως την εμπιστοσύνη τους και την στήριξή τους στην εταιρεία μας».

«Τέλος, ενημερώνουμε ότι εξακολουθεί να υπάρχει η πρόθεση συνδρομής στους τραυματισθέντες και γι’ αυτό το λόγο ο πληρεξούσιος δικηγόρος μας, κύριος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επισκέφτηκε στο γραφείο του τον κύριο Βασίλη Καπερνάρο και έγινε μια ειλικρινής συζήτηση – επί του παρόντος δεν έχει υπάρξει συμφωνία».