Γιάννης Μαντζουράνης: Ανοικτός ο δρόμος για την αθώωση της Ελένης Τουλουπάκη

0
32

Στην εκτίμηση πως «ο δρόμος για την αθώωση της Ελένης Τουλουπάκη είναι ανοικτός» προχώρησε ο συνήγορος υπεράσπισης της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς, Γιάννης Μαντζουράνης, στον απόηχο της κατάθεσης του μάρτυρα κατηγορίας Ανδρέα Λοβέρδου συνεχίστηκε την Πέμπτη η δίκη ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου με κατηγορούμενους τον πρώην υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την εισαγγελέα Ελένη Τουλουπάκη.

«Ο κ. Λοβέρδος αποδόμησε ουσιαστικά το κατηγορητήριο της Ελένης Τουλουπάκη. Μετά την καταλυτική μαρτυρική κατάθεση του Ανδρέα Λοβέρδου ο δρόμος για την αθώωση της Ελένης Τουλουπάκη είναι ανοικτός, ελεύθερος και εύκολος», σημείωσε σε δήλωσή του Γιάννης Μαντζουράνης, σχολιάζοντας την κατάθεση Λοβέρδου.

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Λοβέρδος μεταξύ άλλων δεν απέδωσε δόλο ή πρόθεση για τη μη διαβίβαση του σχετικού με τον ίδιο φάκελο για το σκάνδαλο Novartis στη Βουλή από την εισαγγελέα Τουλουπάκη, ενώ ανέφερε πως «δεν έπραξε το καθήκον της».

Nωρίτερα, τόσο η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη όσο και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here